Reddy Keukens Alkmaar

Reddy Keukens is van origine een Duitse organisatie en bestaat al meer dan 25 jaar. Sinds vijf jaar heeft de keukenzaak haar franchise winkels  uitgebreid naar Nederland. In 2014 opende ondernemer Harm Stikker zijn Reddy Keukens in Alkmaar. “Er zit een enorme groei in Reddy Keukens. Bij ons geen gestunt met prijzen maar transparantie, dat waarderen klanten.” Een mooie basis ook voor de samenwerking met Euroline Logistiek waar transparantie  in de werkzaamheden door het gebruik van de Online Transportmaster de boventoon voert.

“Ik zit al sinds 1988 in het vak”, vertelt Harm Stikker. “In die tijd heb ik Wout van den Heerik leren kennen. Wout nam het transport van een keukenzaak over en heeft sinds een paar jaar ook een magazijn in Alkmaar. Ik startte twee jaar geleden Reddy Keukens in Alkmaar. Een plus een is in dit geval duidelijk twee!”

Magazijn en transport voor keukens

“Ik heb zelf bij mijn winkel niet voldoende opslagruimte voor onze keukens, Euroline Logistiek biedt een mooie aanvullende mogelijkheid tot de opslag van alle onderdelen in het magazijn.” Elke keuken bestaat uit diverse onderdelen die vanuit meerdere fabrikanten aangeleverd worden. Euroline biedt de oplossing door in opslagruimte te voorzien, alle onderdelen in ontvangst te nemen en uiteindelijk ook het transport van de volledige keuken te regelen. “De samenwerking met Euroline Logistiek brengt mij een heel groot voordeel; ik hoef mij niet met het transport van onze keukens bezig te houden. Ook hoef hiervoor geen extra personeel in dienst te nemen. Ik word hierin volledig ontzorgd en kan mij bezig houden met hetgeen waar ik goed in ben!”

Keukenlogistiek voor een goede prijs

Het gaat bij een samenwerking als deze volgens Harm Stikker vooral om het juiste gevoel dat je bij elkaar hebt. “Wout gaat netjes met mijn klanten om, ik heb vertrouwen in Euroline Logistiek en de prijs die ik hiervoor betaal is goed. Door de Online Transportmaster kan ik op elk gewenst moment de status van mijn orders inzien. Deze transpartante manier van werken zorgt ervoor dat ik toch controle en overzicht op mijn orders heb. Mijn klanten zijn tevreden, dan ben ik ook tevreden.”

Reddy Keukens uit Alkmaar, Harm Stikker en zijn team staan voor je klaar