Keukentransport

Euroline Logistiek: Klantvriendelijke en zorgeloze keuken transport

Wilt u uw keukens of sanitair bij uw klanten laten bezorgen? Wij verzorgen het volledige keuken transportproces op milieu- en klantvriendelijke wijze!

Keuken transport

Bent u op zoek naar een professioneel en klantgericht bedrijf voor het transporteren van keukens? Bij Euroline Logistiek bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen het volledige transport en de aflevering van uw keukens of sanitair, van A tot Z.

Zorgeloos keuken transport

Euroline Logistiek beschikt over een modern en milieuvriendelijk wagenpark. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw producten in optimale staat en op een schone en vakkundige wijze bij uw klanten worden afgeleverd. Bovendien houden we uw klanten op de hoogte van de levering, zodat ze niet onnodig lang hoeven te wachten.

Klantvriendelijke bezorging op elke verdieping

Met Euroline Logistiek bent u verzekerd van een klantvriendelijke bezorging van uw keukens of sanitair. Woont de ontvanger in een appartement op de achtste verdieping? Geen probleem. Euroline Logistiek beschikt over een eigen wagenpark, inclusief vrachtwagens en verhuislift. Wij zorgen voor een complete bezorging en gaan pas weg als uw klant honderd procent tevreden is.

Levering keukens en badkamers op iedere verdieping
Levering keukens en badkamers met eigen wagenpark

Flexibele planning voor een soepele afhandeling

Om al onze magazijn-, assemblage- en transportactiviteiten in goede banen te leiden, werken wij bij Euroline Logistiek met een eigen flexibele planning. Deze wordt afgestemd op de afspraken die we telefonisch of per e-mail met de eindconsument maken. Zo weet uw klant zeker dat de levering plaatsvindt op een voor hem/haar gunstig tijdstip.

Bij Euroline Logistiek hanteren we geen vage toezeggingen zoals “Wij komen tussen 09:00 en 16:00 uur”. Wij begrijpen dat uw klanten willen weten waar ze aan toe zijn. Daarom laat onze chauffeur een uur voor aankomst telefonisch weten dat hij eraan komt. Zo zorgen wij ervoor dat uw klant op de hoogte is van onze aankomsttijd en niet onnodig lang op de levering van de keuken of badkamer hoeft te wachten.

Keuken transport uitbesteden?
Kies voor Euroline Logistiek en geniet van zorgeloos keukentransport. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte levering van uw keukens.