Euroline Keukenlogistiek heeft een ruim en goed benaderbaar magazijn voor de opslag van keukens en badkamers.

Over Euroline Logistiek

Uw betrouwbare partner in keukenlogistiek en badkamerdistributie

Al  meer dan 30 jaar zijn wij actief in keuken- en badkamerlogistiek. Gedurende deze jaren is het aantal klanten gegroeid van enkele, tot een groot aantal tevreden keuken- en sanitairspeciaalzaken voor welke wij een actieve en meedenkende partner zijn geworden. Voor hen doen wij alle zaken omtrent het transport van keukens en badkamers. Van het verzamelen van de verschillende onderdelen tot het uiteindelijke transport (en de communicatie) met de klant.

Het Euroline Team

Pieter de Boer
Pieter de BoerEigenaar
Marc
MarcHoofd Magazijn
Magazijn & Transport
Magazijn & Transport
Magazijn & Transport
Niels
NielsMontage keukens en badkamers
Renier
RenierMontage keukens en badkamers

Euroline Logistiek maakt het verschil.

In de Nederlandse  keuken- en sanitairlogistiek onderscheidt Euroline Logistiek zich met haar diensten van hoge kwaliteit en optimale service. Euroline biedt zowel de keuken- en sanitairspecialist als de uiteindelijke klant eersteklas dienstverlening.

Met West-Friese nuchterheid verzorgen wij de opslag, transport, planning en montage. Alle activiteiten worden met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd, waarbij u gegarandeerd bent van kwalitieit vanaf opdracht tot uitlevering.

Het spreekt voor zich dat u als specialist een kwaliteitsproduct met aandacht en betrokkenheid afgeleverd wilt zien. Al onze medewerkers doen dan ook hun uiterste best om het transport van keukens en badkamers zo efficiënt mogelijk te laten voorkomen, met duidelijke communicatie naar zowel u als de klant.

Al vele specialisten hebben de kwaliteit van onze dienstverlening ondervonden.

Niet voor niets hebben keuken- en sanitairspeciaalzaken dan ook een langdurig en duurzaam samenwerkingsverband opgezet met Euroline Logistiek.