Uw betrouwbare partner voor keukenlogistiek en badkamerlogistiek

Onze referenties

Euroline Logistiek, al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de keukenlogistiek en badkamerdistributie. De referenties van onze klanten onderbouwen ons verhaal en de dagelijkse inzet van het team Euroline. Hier zijn wij trots op!

“Wij verkopen keukens in het midden tot luxe segment en omdat wij het praktisch vinden voor de monteurs en het de snelheid van montage te goede komt werken wij samen met Euroline Logistiek. Zij doen alles waar ik geen tijd voor heb en bovendien worden we niet de hele dag door leveranciers van ons werk gehouden. Dat wil zeggen alle zaken rondom de ontvangst, het verzamelen en het uitrijden van goederen. Zij ontzorgen ons daarin.” 

Edwin Burggraaf, Kramer Keukens

“Reeds 15 jaar is Euroline Keukenlogistiek een zeer betrouwbare partner gebleken. Als dealer van het exclusieve keukenmerk Bulthaup, sluit Euroline naadloos aan bij de kwaliteit die mijn bedrijf dient uit te stralen; goede en prettige interne en externe communicatie, zowel naar mij al naar de klant, foutloze controle bij binnenkomst van de goederen en zeer zorgvuldige, snelle doch behoedzame aflevering bij de klant. Kortom een zorgeloos traject van binnenkomst tot uitlevering!”

Arjen Boxsem, Bulthaup Amsterdam

“Al sinds 1998 verzorgt Euroline logistieke dienstverlening het collectioneren en uitleveren van de keukens van Grando Keukens Hoorn. In het verleden deden we die werkzaamheden in eigen beheer, echter na de enorme groei eind jaren ’90 waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die een schakel vormt tussen het aanleveren van de goederen door de fabrieken en het op de juiste manier en tijdstip afleveren bij de klant. Vanaf dat moment genieten wij met volle tevredenheid van hun inzet en kennis.  Door de consequente manier van werken worden manco’s en beschadigingen in een vroeg stadium ontdekt. Hierdoor wordt de klant er niet mee lastig gevallen en resulteert dat in een vlekkeloze montage.

Namens Grando Keukens Hoorn veel dank voor de inzet van de afgelopen jaren en dat we daar nog lang van mogen genieten.”

  • Het contact is laagdrempelig en erg fijn

    Sombroek Keukens is een bekende keukenspeciaalzaak gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Broek op Langedijk. Het familiebedrijf is opgericht in het jaar 1974 door Sjaak en Loes Sombroek. Het draagt zodoende nog altijd de naam van de oprichters en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste keukenspeciaalzaken in de regio Alkmaar. Het familiebedrijf werkt al jaren samen met Euroline Logistiek.

  • Zij doen alles waar ik geen tijd voor heb

    Kramer Keukens is een bekende keukenspeciaalzaak in het Noord-Hollandse Avenhorn. Edwin Burggraaf is sinds 15 jaar eigenaar van Kramer Keukens en heeft het bedrijf zien groeien van een dorpswinkeltje tot een écht begrip in het keukenspecialistenlandschap. Op logistiek vlak werkt Edwin sinds jaar en dag samen met Euroline Logistiek. Hij neemt ons mee in het verhaal achter deze samenwerking.  

  • Samenwerking op basis van vertrouwen en transparantie

    Reddy Keukens is van origine een Duitse organisatie en bestaat al meer dan 25 jaar. Sinds vijf jaar heeft de keukenzaak haar franchise winkels uitgebreid naar Nederland.