Uw betrouwbare partner voor keukenlogistiek en badkamerlogistiek

Onze referenties

Euroline Logistiek, al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de keukenlogistiek en badkamerdistributie. De referenties van onze klanten onderbouwen ons verhaal en de dagelijkse inzet van het team Euroline. Hier zijn wij trots op!

“Wij verkopen keukens in het midden tot luxe segment en omdat wij het praktisch vinden voor de monteurs en het de snelheid van montage te goede komt werken wij samen met Euroline Logistiek. Zij doen alles waar ik geen tijd voor heb en bovendien worden we niet de hele dag door leveranciers van ons werk gehouden. Dat wil zeggen alle zaken rondom de ontvangst, het verzamelen en het uitrijden van goederen. Zij ontzorgen ons daarin.” 

Edwin Burggraaf, Kramer Keukens

“Reeds 15 jaar is Euroline Keukenlogistiek een zeer betrouwbare partner gebleken. Als dealer van het exclusieve keukenmerk Bulthaup, sluit Euroline naadloos aan bij de kwaliteit die mijn bedrijf dient uit te stralen; goede en prettige interne en externe communicatie, zowel naar mij al naar de klant, foutloze controle bij binnenkomst van de goederen en zeer zorgvuldige, snelle doch behoedzame aflevering bij de klant. Kortom een zorgeloos traject van binnenkomst tot uitlevering!”

Arjen Boxsem, Bulthaup Amsterdam

“Al sinds 1998 verzorgt Euroline logistieke dienstverlening het collectioneren en uitleveren van de keukens van Grando Keukens Hoorn. In het verleden deden we die werkzaamheden in eigen beheer, echter na de enorme groei eind jaren ’90 waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die een schakel vormt tussen het aanleveren van de goederen door de fabrieken en het op de juiste manier en tijdstip afleveren bij de klant. Vanaf dat moment genieten wij met volle tevredenheid van hun inzet en kennis.  Door de consequente manier van werken worden manco’s en beschadigingen in een vroeg stadium ontdekt. Hierdoor wordt de klant er niet mee lastig gevallen en resulteert dat in een vlekkeloze montage.

Namens Grando Keukens Hoorn veel dank voor de inzet van de afgelopen jaren en dat we daar nog lang van mogen genieten.”

“Als het aan ons ligt duurt de samenwerking nog lang voort, ook gezien ik altijd op zoek ben naar langdurige en prettige samenwerkingen. Hetgeen dat Euroline Logistiek in onze samenwerking biedt dat bieden wij ook aan onze klanten, namelijk het fijne persoonlijke contact en het nakomen van afspraken. Er bestaat voor ons dan ook geen enkele reden om te kijken naar andere keukendistributeurs.”

S. Mors, Morss Kitchen
  • Optimale keukendistributie: het succesverhaal van Euroline Logistiek en Groot Keuken en Bad

    Euroline Logistiek als keukendistributiepartner voor Groot Keuken en Bad verzorgt Euroline zowel de opslag, de levering van de keukenonderdelen en het naderhand ophalen van het afval dat voorkomt uit de keukenmontage.

  • Het betrouwbare keukentransport en het persoonlijke contact zorgen voor een uitstekende samenwerking

    Morss Kitchen is een keukenspeciaalzaak, gevestigd in het bruisende centrum van Alkmaar. Eigenaar en oprichter Sander Mors heeft het bedrijf in vier jaar tijd tot een begrip laten uitgroeien binnen deze regio. In dit klantverhaal gaat oprichter en eigenaar Sander Mors van Morss Kitchen in op de samenwerking met Euroline Logistiek betreffende de transport van keukens.

  • Zonder Euroline Logistiek zou het keukentransport niet kunnen functioneren zoals dat het nu doet

    Sinds het ontstaan staat bulthaup voor topkwaliteit, eerlijke materialen en een passie voor product. Deze eigenschappen maken dat de producten met recht tot het hogere segment toebehoren. Het bedrijf werkt al jaren samen met Euroline Logistiek. In dit klantverhaal gaat Michou van bulthaup aan het Olympisch Stadion in op de samenwerking met Euroline Logistiek betreffende de keuken transport.