Reddy Keukens Alkmaar

Euroline Logistiek is als keuken distributiepartner gebonden aan Tuijp keuken & bad. Als partner verzorgt Euroline de opslag van de keukenonderdelen en de keukenleveringen voor Tuijp Keuken & Bad.

Over Tuijp Keuken & Bad

Tuijp keuken & bad is een keuken-, badkamer-, en tegelspecialist die al sinds jaar en dag is gevestigd in Volendam. Het familiebedrijf is opgericht in het jaar 1979 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende naam in Volendam en omstreken. Tuijp Keuken & Bad biedt topkwaliteit keukens, sanitair en tegelwerk voor elk budget. In de showroom is iedere klant verzekerd van een persoonlijk advies van echte vakmensen. Bij dit familiebedrijf staat de klant centraal, van advies tot installatie en service.

Vandaag neemt het team van Tuijp Keuken & Bad ons mee in het verhaal achter de samenwerking.

Hoe is de samenwerking tussen Tuijp Keuken & Bad en Euroline ontstaan?

“De samenwerking is al een tijdje geleden ontstaan, voordat Euroline naar Alkmaar verhuisde. Op dat moment zochten wij een partij die op korte afstand zat om onze keukens te leveren bij onze klanten. Inmiddels is Euroline natuurlijk verhuisd naar Alkmaar. Deze kortere afstand dan voorheen vormt voor onze relatie is prettig en niet te ver, gezien Euroline meerdere klanten heeft in de regio waar wij actief zijn. Hiernaast hebben wij ook klanten in de richting van Alkmaar, dicht bij de huidige locatie van Euroline.”

Welke services biedt Euroline jullie?

“Euroline zorgt voor de opslag van onze keukenonderdelen en de levering hiervan bij onze klanten. Deze klanten bevinden zich inmiddels door de gehele provincie Noord-Holland. Wij zorgen ervoor dat we de levering voor de keukenonderdelen koppelen aan een klantadres in het online ERP systeem dat Euroline gebruikt. Dit systeem werkt perfect, het is super eenvoudig in gebruik en er ontstaat nooit verwarring over de levering van de keukenonderdelen. Dankzij dit goed werkende systeem en de korte communicatieve lijntjes met Pieter de Boer (de eigenaar van Euroline Logistiek) ervaren wij geen zorgen over de keukenleveringen.

Gedurende het proces van de keukenlevering onderhoudt Euroline het contact met onze klanten en daarnaast zorgen de vervoerders van Euroline ervoor dat alle onderdelen op de juiste plek worden neergezet. De montage van de keukens hebben wij zelf in handen. Dit onderdeel verzorgen wij zelf voor al onze klanten.”

Wat kenmerkt de dienstverlening van Euroline voor jullie?

“De dienstverlening van Euroline wordt allereerst gekenmerkt door betrouwbaarheid. We kunnen er altijd van op aan dat onze keukens op tijd worden geleverd bij onze klanten, met nagenoeg nooit gevallen van schade aan de keukenonderdelen. Die gedachte is voor ons vanzelfsprekend geruststellend. Hiernaast is het fijn dat Pieter altijd slechts een appje of een belletje van ons verwijderd is. Zodra er een specifiek probleem plaatsvindt

bellen ze ons op of sturen ze gelijk een mailtje. Daarbij komt dat we beidde dezelfde taal spreken gezien we allebei nuchtere Noord-Hollanders zijn. Dit vereenvoudigt het onderlinge contact dan ook zeker. Deze laagdrempeligheid van contact kenmerkt de dienstverlening van Euroline voor ons.”

Hoe ziet de toekomstige samenwerking met Euroline eruit?

“Wat ons betreft loopt de samenwerking op de huidige voet door. We zien geen reden voor veranderingen in de bestaande samenwerking gezien de keukenleveringen zonder uitzonderingen keurig plaatsvinden.”

Welk cijfer geven jullie de dienstverlening van Euroline op een schaal van een tot tien?

“Op een schaal van een tot tien is waarderen wij de services van Euroline echt wel op een negen. Op de mannen van Euroline kan je altijd rekenen en er schort vrijwel niets aan de dienstverlening die ze voor ons leveren. Een negen lijkt ons dan ook een mooi rapportcijfer.”

Tuijp Keuken & Bad, uw keuken en sanitair specialist uit Volendam