partner-keukenlogistiek
online transportmaster
Direct inzicht in uw orders! Track & Trace van uw bestelling, planning, manco's en meer...

Referenties

Euroline Logistiek heeft haar klanten om recensies gevraagd. Dit is het resultaat:

BULTHAUP:
"Reeds 15 jaar is Euroline Logistiek een zeer betrouwbare partner gebleken. Als dealer van het exclusieve keukenmerk bulthaup, sluit Euroline Logistiek naadloos aan bij de kwaliteit die mijn bedrijf dient uit te stralen; goede en prettige interne en externe communicatie, zowel naar mij al naar de klant, foutloze controle bij binnenkomst van de goederen en zeer zorgvuldige, snelle doch behoedzame aflevering bij de klant. Kortom een zorgeloos traject van binnenkomst tot uitlevering!"

Arjen Boxsem
Bulthaup (Amsterdam)KRAMER KEUKENSTUDIO:
"Al jaren verzorgen jullie, tot volle tevredenheid, het logistiek gebeuren rondom de aanname en aflevering van onze keukens. In het begin was het even wennen omdat je zelf niet de goederen “in je handen kreeg”, maar dit went erg snel kunnen we je melden. Wanneer er leveringen niet compleet binnen zijn wordt dit over het algemeen direct gemeld zodat wij hierop snel aktie naar de leverancier kunnen ondernemen en dat uiteindelijk  volledige keukens afgeleverd worden bij onze klanten. Ook de leveringen rondom het gehele service verhaal is goed geregeld.
 
Tot slot laten we graag weten dat het ons dus erg goed bevalt en hopen we op een prettige samenwerking voor in de toekomst."

Linda en Edwin Burggraaf
Kramer Keukenstudio (Avenhorn)GRANDO KEUKENS:
"Al sinds 1998 verzorgt Euroline logistieke dienstverlening het collectioneren en uitleveren van de keukens van Grando Keukens Hoorn. In het verleden deden we die werkzaamheden in eigen beheer, echter na de enorme groei eind jaren ’90 waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die een schakel vormt tussen het aanleveren van de goederen door de fabrieken en het op de juiste manier en tijdstip afleveren bij de klant. Vanaf dat moment genieten wij met volle tevredenheid van hun inzet en kennis.  Door de consequente manier van werken worden manco’s en beschadigingen in een vroeg stadium ontdekt. Hierdoor wordt de klant er niet mee lastig gevallen en resulteert dat in een vlekkeloze montage.

Namens Grando keukens Hoorn veel dank voor de inzet van de afgelopen jaren en dat we daar nog lang van mogen genieten.

R. Rinkel
Grando Keukens
B.V. (Hoorn)

 

 

Referenties
Pontmeyer Hoorn
Grando Hoorn
Keukencentrum Stedebroec
Kramer Keukenstudio
Sombroek Keukens
Bulthaup Olympisch stadion
Van Slageren keukens
Tuyp keukens en Bad
Floris Keukens-Tegels
Inter Design keukens
Reddy keukens