partner-keukenlogistiek
online transportmaster
Direct inzicht in uw orders! Track & Trace van uw bestelling, planning, manco's en meer...

3 redenen waarom u Euroline Logistiek in moet zetten

Wij hoeven een keuken- en/of badkamerspecialist als u niet te vertellen hoe belangrijk het is dat de opslag en transport van uw orders met zorg gebeurt. Maar wist u ook al dat u hiervoor het beste Euroline Logistiek in kunt schakelen? Dit zijn alvast drie voordelen die Euroline Logistiek u biedt:

 

1. Gebruik van de online Transportmaster

Euroline Logistiek werkt met de online Transportmaster. Dit systeem geeft u als klant de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag de status van uw orders in te zien, waardoor u controle en overzicht houdt. Met het de online Transportmaster kunt u:
• orders aanmaken en versturen naar Euroline (koppeling met SIMAR mogelijk);
• aanpassingen van de orders direct doorvoeren;
• manco overzichten inzien. Incomplete leveringen kunnen zo worden voorkomen;
• elke afleveringsafspraak bevestigd krijgen via email;
• afleveringen één à twee uur van te voren automatisch aankondigen bij de klant;
• real time aflevertijden bekijken;
• communicatie via dit systeem laten lopen, waardoor u bespaart op telefoonkosten.


2. Één contactpersoon

Als u Euroline Logistiek inschakelt voor de opslag en het transport van uw keukens en/of badkamers, dan heeft u te maken met maar één contactpersoon. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie.


3. Voordelige opslag van orders buiten de deur

Heeft u niet voldoende opslagruimte, of wilt u overstappen naar een minimale oppervlakte aan opslagruimte? Euroline Logistiek biedt u een voordelige opslag aan en kan alles voor u verzorgen, van opslag en transport tot aan de aflevering van de order. Indien u overstapt van eigen opslag, transport en controle naar het uitbesteden van deze diensten aan Euroline Logistiek, ervaart u direct hoe voordelig dit voor u als ondernemer kan zijn. U heeft zo geen transportwagens nodig en zelfs minder personeel. Tel dit eens bij elkaar op en u zult zien dat overstappen naar Euroline Logistiek ook voor u heel voordelig kan zijn.


Meer weten over de logistieke dienstverlening voor keukens en badkamers bij Euroline? Of wilt u het transport van uw badkamers en/of keukens ook aan Euroline Logistiek uitbesteden? Neem dan telefonisch contact op via 0228 585849 of maak gebruik van het contactformulier.