Transport van keukens en badkamers: niet voor dummies

Als keuken- en/of badkamerleverancier weet u als geen ander dat elke keuken of badkamer anders is. Maar groot of klein, een waarde van 1000 of 10.000 euro, u wilt er zeker van zijn dat elke keuken op een vakkundige wijze vervoerd wordt. Euroline Logistiek levert deze logistieke dienstverlening: van het opslaan en controle tot het transporteren van de verschillende onderdelen waaruit de keuken of badkamer bestaat, alles gebeurt met zorg en op basis van jarenlange ervaring.

Uiteraard valt of staat het transport van keukens en badkamers met een goede planning. Deze planning verzorgt Euroline Logistiek dan ook met haar eigen innovatieve Euroline online ERP systeem. Elke keuken- en/of badkamerleverancier krijgt bij Euroline een eigen inlogcode voor dit systeem, waarmee u op elk gewenst moment van het logistieke proces de status van de keuken en/of badkamer kunt bekijken. Zo houdt u ten alle tijden controle en overzicht over uw orders!

Van opdracht tot installatie

Nadat u een keuken of badkamer heeft verkocht, neemt u de order over in het Euroline online ERP systeem. Indien u werkt met SIMAR gebeurt dit automatisch. Zo komt de order, inclusief de losse onderdelen, direct bij Euroline Logistiek binnen.

Zodra de verschillende onderdelen van de keuken en/of badkamer bij Euroline binnenkomen, worden deze in het systeem als ‘aanwezig’ geregistreerd en krijgen ze een vaste plaats in het magazijn. Indien de gehele keuken in bij Euroline aanwezig is, krijgt u de melding dat de keuken/badkamer klaar is voor transport.

Aan de hand van de door u aangegeven montagedatum, wordt er door Euroline Logistiek een afleverdatum met de klant afgesproken. Deze afspraak wordt ingevoerd in het systeem, waarna de planning direct wordt geüpdatet en u een melding krijgt met zowel de aflever- als de installatiedatum.

Een dag van tevoren worden alle onderdelen van de keuken of badkamer verzameld en klaargezet voor transport, zodat op de dag van aflevering alles meteen op pallets kan worden ingeladen om te worden vervoerd naar de desbetreffende klant. De klant wordt een uur van tevoren gebeld over de precieze aflevertijd. Zo weet de klant dat de keuken en/of badkamer onderweg is en staat Euroline nooit voor een dichte deur.

Hoe weet u of de keuken en/of badkamer is afgeleverd? U krijgt een sms-bericht in het Euroline online ERP systeem op het moment dat deze is afgeleverd bij de klant! Zo bent u direct op de hoogte van een afgeleverde keuken en/of badkamer en een tevreden klant.

Euroline keuken transport en installatie

Meer weten over de logistieke dienstverlening voor keukens en badkamers bij Euroline Logistiek? Of wilt u het transport van uw badkamers en/of keukens ook aan Euroline Logistiek uitbesteden? Neem dan telefonisch contact op via 0228 585849 of maak gebruik van het contactformulier.