partner-keukenlogistiek
online transportmaster
Direct inzicht in uw orders! Track & Trace van uw bestelling, planning, manco's en meer...

Magazijn

Een keuken of badkamer bestaat uit veel verschillende onderdelen die ook nog eens door diverse fabrikanten worden aangeleverd. Als keuken- en/of sanitairspecialist heeft u misschien niet altijd iemand beschikbaar om al deze onderdelen in ontvangst te nemen, te controleren en op te slaan. Of misschien heeft u niet voldoende opslagruimte.

Voor deze klanten biedt Euroline Logistiek de perfecte oplossing. Wij dragen zorg voor het verzamelen van alle losse onderdelen en uiteindelijk voor het transport van de volledige badmaker of keuken.

De magazijndiensten van Euroline Logistiek:
Euroline Logistiek kan alle logistiek met betrekking tot sanitair- en/of keukens uitstekend voor u verzorgen, aangezien wij:

  • 5 dagen in de week en 52 weken per jaar voor u klaarstaan;
  • Zowel beschikken over een magazijn in Zwaagdijk als in Broek op Langedijk;
  • Wij keukens, apparatuur en sanitair netjes en zorgvuldig voor u opslaan;
  • Over een schoon en verwarmd warehouse beschikken;
  • De keuken en/of het sanitair opslaan tot het moment van verzenden.

Haal meer uit uw keuken- of sanitairspeciaalzaak
We bieden professionele magazijndiensten aan voor diverse klanten. Hierdoor kunnen we de magazijnkosten laag houden.  Zo kunt u zich als keuken- of sanitairspeciaalzaak volledig met uw core-business bezighouden. Euroline Logistiek doet de rest!

 

Bezorging

Keukens en badkamers zijn klantspecifieke producten; elke keuken en badkamer is anders. Zorgvuldigheid en controle tijdens de aanlevering van de onderdelen zijn dan ook van cruciaal belang voor een optimale logistieke dienstverlening.

 

Ontvangen en controleren voor kwaliteit

Met vakbekwame medewerkers controleren wij zorgvuldig of alle onderdelen zijn aangekomen en of ze zich in juiste staat bevinden. Indien er manco's of beschadigingen zijn, onderneemt Euroline Logistiek direct actie om de onderdelen te laten naleveren. Zo heeft u bij installatie van de keuken of badkamer een volledige lijst met onbeschadigde onderdelen.

 

Euroline Logistiek staat voor excellente service

U bent bij Euroline Logistiek altijd verzekerd van een complete keuken of badkamer. Door de kwaliteitscontrole van onze medewerker weet u daarnaast ook zeker dat bijvoorbeeld de keukenkastjes geen schade hebben opgelopen tijdens het transport.

Nieuws
3 redenen waarom u Euroline Logistiek in moet zetten
Wij hoeven een keuken- en/of badkamerspecialist als u niet te vertellen hoe belangrijk het is dat de opslag en transport van uw orders met zorg gebeurt. Maar wist u ook al dat u hiervoor het beste Eur...
Samenwerking op basis van vertrouwen en transparantie
Reddy Keukens is van origine een Duitse organisatie en bestaat al meer dan 25 jaar. Sinds vijf jaar heeft de keukenzaak haar franchise winkels  uitgebreid naar Nederland. In 2014 opende onderneme...
Transport van keukens en badkamers: niet voor dummies
Als keuken- en/of badkamerleverancier weet u als geen ander dat elke keuken of badkamer anders is. Maar groot of klein, een waarde van 1000 of 10.000 euro, u wilt er zeker van zijn dat elke keuken op ...
Nieuwe vestiging in Alkmaar
Om meer keukenspeciaalzaken te kunnen bedienen, zijn wij verhuisd naar Alkmaar Op deze locatie hebben we de beschikking over voldoende ruimte en 6 laaddocks, dus laden en lossen op niveau!   Maak...