Opslagruimte huren in Alkmaar: vind uw ideale bedrijfshal

Zoekt u naar een flexibele en moderne opslagruimte te huur in Alkmaar? Euroline Logistiek biedt de ideale bedrijfshal voor u op het dynamische bedrijventerrein Boekelermeer. Gemakkelijk bereikbaar, toegankelijk en met flexibele huurvoorwaarden.

Euroline keuken logistiek van opslag tot transport en montage

Flexibele bedrijfshal huren met korte huurperiode

De opslagruimte omvat circa 900 m² BVO, verdeeld over 680 m² private opslagruimte en 234 m² gemeenschappelijke ruimte met faciliteiten voor laden en lossen. Het is ook mogelijk om minder dan 680 m² te huren. Dit maakt ons aanbod ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit in de duur van hun huurovereenkomst.

Kenmerken van onze opslagruimte in Alkmaar

De bedrijfshal is onderdeel van een kleinschalig bedrijfscomplex bestaande uit 3 geschakelde nieuwbouw bedrijfshallen en biedt u onder andere:

  • Een elektrisch bedienbare overheaddeur en twee laadkuilen aan de voorzijde van het pand.
  • Een vrije hoogte van 10 meter en een overspanning van 15 meter voor optimale ruimtebenutting.
  • Een solide draagvermogen van 4.000 kg/m², ondersteund door hoogwaardige betonvloeren.
  • Duurzame bouwmaterialen, waaronder HR++ isolatieglas en aluminium kozijnen met inbraakwerende eigenschappen.
  • 16 parkeerplaatsen voor optimale toegankelijkheid.

Flexibele huurvoorwaarden

Bij Euroline Logistiek begrijpen we de behoefte aan flexibiliteit in uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij onze opslagruimtes in Alkmaar aan met flexibele huurtermijnen tegen een competitieve prijs van € 6.250 per maand, exclusief btw. Plan uw bedrijfsactiviteiten met vertrouwen, wetende dat u kunt rekenen op onze flexibele aanvaardingsvoorwaarden per direct.

Bereikbaarheid van onze bedrijfshal in Alkmaar

De opslagruimte is gelegen op een strategische locatie aan de Fluorietweg in Alkmaar. Met directe toegang tot de A9, zijn Haarlem, Amsterdam en andere belangrijke steden binnen handbereik. Bovendien wordt er in de nabije toekomst aan de zuidkant van bedrijventerrein Boekelermeer een aansluiting gerealiseerd op de A9.

Opslagruimte huren in Alkmaar? Kies voor Euroline Logistiek!

Euroline Logistiek staat klaar om u te voorzien van de perfecte opslagruimte te huur in Alkmaar. Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Complete montage van de keuken door Euroline keuken logistiek