partner-keukenlogistiek
online transportmaster
Direct inzicht in uw orders! Track & Trace van uw bestelling, planning, manco's en meer...

Transport

Bij Euroline Logistiek kunt u terecht voor het transporteren van keukens en /of badkamers. Uiteraard worden het transport en de aflevering van de keuken of badkamer van A tot Z verzorgd. Wij werken met professionele vakmensen, die met de juiste klantvriendelijke instelling uw producten bij uw klanten afleveren. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat onze chauffeur een uur voor aankomst telefonisch laat weten dat hij eraan komt, zodat de klant niet onnodig lang op de levering van keuken of badkamer hoeft te wachten.

Euroline Logistiek beschikt over de juiste vervoersmiddelen
Euroline heeft de beschikking over een modern wagenpark dat schoon (ook op het gebied van milieu) bij uw klant arriveert om de nieuwe keuken of sanitair te bezorgen. U kunt de sanitair- en keukenlogistiek met een gerust hart aan Euroline Logistiek overlaten.

Bezorgen op verdieping is voor Euroline geen enkel probleem
Ook met betrekking tot het transport blinkt Euroline uit. Begane grond of 8 hoog, Euroline Logistiek bezorgt op elke verdieping! Sanitair- en keukenlogistiek is bij Euroline goed geregeld. 


Planning

Om alle activiteiten van magazijn, assemblage en transport in goede banen te leiden heeft Euroline Logistiek een eigen planning die flexibel kan inspelen op zowel uw wensen als de wensen van de klant.

 

Euroline Logistiek komt afspraken na

De afspraken over de levering van de keukens en badkamers worden door Euroline Logistiek telefonisch of per e-mail gemaakt met de eindconsument. Vervolgens wordt hierop de planning afgestemd waardoor de klant zeker weet is dat levering plaatsvindt op een voor hem/haar gunstig tijdstip.

 

Toezeggingen als: "Wij komen tussen 09:00 en 16:00 uur" bestaan bij Euroline simpelweg niet. Een klant wil weten waar hij aan toe is en Euroline Logistiek maakt dit mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de klant op de hoogte is van onze aankomst en laten hem/haar een uur van tevoren weten wanneer wij verwachten aan te komen.

Nieuws
3 redenen waarom u Euroline Logistiek in moet zetten
Wij hoeven een keuken- en/of badkamerspecialist als u niet te vertellen hoe belangrijk het is dat de opslag en transport van uw orders met zorg gebeurt. Maar wist u ook al dat u hiervoor het beste Eur...
Samenwerking op basis van vertrouwen en transparantie
Reddy Keukens is van origine een Duitse organisatie en bestaat al meer dan 25 jaar. Sinds vijf jaar heeft de keukenzaak haar franchise winkels  uitgebreid naar Nederland. In 2014 opende onderneme...
Transport van keukens en badkamers: niet voor dummies
Als keuken- en/of badkamerleverancier weet u als geen ander dat elke keuken of badkamer anders is. Maar groot of klein, een waarde van 1000 of 10.000 euro, u wilt er zeker van zijn dat elke keuken op ...
Nieuwe vestiging in Alkmaar
Om meer keukenspeciaalzaken te kunnen bedienen, zijn wij verhuisd naar Alkmaar Op deze locatie hebben we de beschikking over voldoende ruimte en 6 laaddocks, dus laden en lossen op niveau!   Maak...